• banner

Spray snø, ofte sprutet ut på vinduer eller speil, er vannbasert for å lage et lag med frostig flokk på ikke-porøse overflater.Vindusspray snø er et produkt som kommer i en standard sprayboks og som skaper utseendet til ekte snø.

spray snø 拼图2

Spray snøer populær blant menneskene i verden, spesielt på steder der snøen er uvanlig på vinterferien.Det gir skyvevinduene dine en vinterfølelse, som hjelper deg med å feire høytiden med stil.Ved å dekorere skyvevinduene dine til jul, kan du gi hjemmet et hjemmekoselig preg.Vinduene dine har en flott vinterdekorasjonsmulighet.

91Oga7bvpEL._AC_SL1500_

Hvor kan du påføre sprøytesnøen?

Ved hjelp avspray snøpå noen gjennomsiktige og glatte overflater, som vinduer, speil, dører osv. vil gjøre hjemmet ditt i stand til å se ut som et utendørs vinterlandskap.Det er snøeffekter som tilfører vinterstemning.Fra hjemmet ditt ser det ut som en snøstorm nettopp har blåst gjennom.

vindussnø

Hvordan vil du bruke spray snø?

Kanskje du har problemer med å male på gjennomsiktige og glatte overflater, eller du er bekymret for dine evner til å tegne. Hvorfor ikke bruke sjablonger med forskjellige temaer?Kjøp noen sjablonger eller lag dine egne sjablonger, og så kan du spraye mønstre du forventer på vindusrammene.Sjablonger er gode hjelpere for å lage mønstre du vil, fra et snøfnuggfylt eventyrland til en scene med snømenn eller juletrær.

Hvis du vil dekorere vinduene til butikkene dine, kan du skrive en hilsen på dem.Hold alle fornøyde med sprøytesnø!

sjablong

Hvordan rense sprøytesnøen på overflatene?

Mange er redde for at det skal være vanskelig å fjernespray snø på vinduene.Selv om den varer lenge og fester seg til overflatene, er den så lett å rengjøre at det bare er en tørk med en varm våt klut og litt vindu- eller speilrens.


Innleggstid: 29. oktober 2021