• banner

Den internasjonale dagen for lykke feires over hele verden 20. mars.Den ble etablert av FNs generalforsamling 28. juni 2012. Den internasjonale dagen for lykke har som mål å få mennesker over hele verden til å innse viktigheten av lykke i livene deres.(Sitert fra Wikipedia)

86jip53o_happiness_625x300_19_Mars_21

 

På den dagen vil folk tilbringe tid med familie eller elskere og nyte fest, måltider eller reise.Nå, i denne teksten, vil vi anbefale noen produkter som vil være egnet for å øke atmosfæren eller øke lykkefølelsen din.

 

Den første,snøspray.Vi har forskjellige typer snøspray slik at vi bare kan spraye og ikke bekymre deg fordi det ikke vil skade huden vår.Du kan spraye og det er lett å rengjøre fordi det vil forsvinne etter at de faller på bakken.

 

 1678929566615

 

Sekund,feststreng.Kontinuerlig streng vil bli sprayet gjennom liten dyse uten fragmenter.De er ikke klissete og for det meste ikke brennbare.Det er en viss lykke i å være tullete og latterlig.Dermed har den et annet navn som heter dumme streng.Synes du ikke det er morsomt?

6d5b1f96f7922447467515395506a2c0

 

Tredje,hårfargespray.Det er helt andre typer enn ovennevnte produkter.Hvorfor nevner jeg her?Jeg tror vi kler oss godt før vi har det gøy med folk og vil bringe glede.Midlertidig hårfargespray vil gi deg enkle måter å farge håret på, og du kan oppnå drømmer som du kan endre hårfargene hver dag.Derfor tror jeg at denne vil bringe din lykke.

hårfarge

Det er så mange ting du kan gjøre for deg selv og få deg til å slappe av.Lykke får ikke alt du ønsker.Det er å nyte alt du har.Prøv å gjøre hver dag lykkelig og meningsfull, ikke for andre, men for meg selv.Ønsker deg lykkelig hver dag, ikke bare på den internasjonale dagen for lykke, men også hver dag.

 

Forfatter 丨 Vicky


Innleggstid: 16-mars-2023